DELL 8930 32 GHz 8th gen Intel Core i7 i7-8700 Sort Tårn PC

(0 bedømmelser)

Innovation, du kan udvide på. XPS Tower er en stationær pc, der vokser sammen med dig. Funktionelt design med stor ydeevne og et kabinet, som er let at åbne til udvidelse. Masser af power. Flyt dig hurtigere end dine idéer: De seneste 8. generations Intel® Core™ i5 eller i7 processorer med seks kerne... MERE

Beskrivelse

Innovation, du kan udvide på.

XPS Tower er en stationær pc, der vokser sammen med dig. Funktionelt design med stor ydeevne og et kabinet, som er let at åbne til udvidelse.

Masser af power.

Flyt dig hurtigere end dine idéer: De seneste 8. generations Intel® Core™ i5 eller i7 processorer med seks kerner og højtydende grafikkort betyder, at du får hastighed og ydeevne til videoredigering, videoafspilning og gaming. Flere kerner betyder øget ydeevne ved kørsel af flere programmer, så multitasking er en leg.

Styrken til at yde: Du får nVIDIA GeForce GTX 1060 6GB-grafikkort til at drive alle dine hardwarekrævende opgaver lige fra fotoog videoredigering til medrivende gaming.

Intelligent systemacceleration: Intel® Optane™ hukommelse er en intelligent, tilpasningsdygtig systemaccelerator, der øger din computers svartider med en stor harddisk, så alle dine aktiviteter udføres hurtigere, mere problemfrit og lettere. Intel® Optane™ hukommelse gør det hurtigere at åbne og gemme billeder, videoer og spil ved at reducere ventetiden på din computer. En harddisk plus 16 GB Intel® Optane™ hukommelse er op til 14 gange hurtigere end blot en harddisk. 3.

Afslut vigtige opgaver, hurtigere: Se alle dine avancerede programmer køre lynhurtigt med funktioner, herunder hukommelse på 8 GB DDR4 2666 MHz.

Killer Ethernet: Killer E2400 registrerer og prioriterer netværkstrafik automatisk for at levere en utrolig hastighed og samtidig sikre, at apps i realtid har den lavest mulige ventetid. Dette giver dig bedre videostreaming, uforstyrret websurfing, hurtigere downloads og flydende gameplay. Killer Control Center giver også brugerne mulighed for at tilpasse indstillinger, så deres spil, programmer og websitetrafik yder præcis som ønsket.

Styrk din virtuelle oplevelse.

Vælg XPS Tower for at få en endnu mere kraftfuld og VR-klar oplevelse på din stationære pc. Alle XPS Tower-konfigurationer er VR-kompatible med avanceret grafikkort, så du kan være den første til at opleve den nyeste VR-teknologi (virtual reality). Visse konfigurationer opfylder desuden de anbefalede specifikationer til at få en ideel VR-oplevelse med HTC Viveeller Oculus Rift-headsets.

Vokser sammen med dig.

Nem adgang og opgradering: Den optimerede størrelse på dette tower krævede en innovativ tilgang til vedligeholdelse via værktøjsfri adgang til de interne komponenter. En strømforsyning, som kan svinges ud, giver dig nem adgang til kabinettet, så du kan udvide og opgradere grafik og hukommelse, så de opfylder dine specifikke behov.

Uendelige opgraderingsmuligheder: Dit tower understøtter grafikkort i fuld størrelse på op til 225 W og op til fire storageenheder. Få glæde af masser af storage med kapacitet til tre 3,5'' harddiskpladser eller 2,5'' NB-drev plus et integreret optisk drev. Med fire værktøjsfri PCle-stik kan du tilføje lydkort, grafikkort og meget mere.

Dit kommandocenter: Tilslut alle dine enheder på et øjeblik med 11 USB-porte i alt, herunder to USB Type-C-porte bl. a. en på forsiden plus yderligere tre USB A-porte på forsiden.

Gennemtænkt design.

Stærk og lydløs: Selv ved fuld belastning har vi testet dette tower for at sikre, at det er totalt lydløst. Med de termisk styrede blæsere opfylder systemet Dells strenge akustiske grænser, så systemets støj aldrig vil distrahere.

Altid afkølet: En optimeret luftgennemstrømning bruger ventilatorer i venstre side til at trække kold luft hen over grafikkort og CPU, mens en separat luftgennemstrømningssti køler strømforsyningen. Strenge, beskyttede test sikrer, at alle systemkomponenter holdes afkølet, selv under de mest krævende belastninger.

Prisbelønnet lyd: XPS-tower er udviklet til førsteklasses lyd i hi-fi-kvalitet og testet for at sikre, at mislyde er fjernet. GRAMMY-prisvindende Waves MaxxAudio®-teknologi med MaxxSense kan tilpasses miljøet, hvilket gør lyden i de eksterne højttalere mere kraftig, højere og tydelig.
##IMAGE##
    ##RATING##
##UPDATE_BTN##
##BLOCK_STOCK## ##PRODUCT_NAME##

##VARIATION_DESC##

##PRICE## ##DELIVERY_DETAIL##