DELL XPS 13 9365

Pris fra 12.249,96 til 17.873,00 kr

Skønhed uden grænser. Verdens mindste1 13 tommer 2-i-1 med InfinityEdge-skærm, der giver næsten rammeløs visning, og flotte detaljer med af FHD. Et sandt vidunder. Den revolutionerende InfinityEdge-skærm fås nu for første gang med en 2-i-1, så du får en næsten rammeløs visning til kanten – alt... MERE

Beskrivelse

Skønhed uden grænser.

Verdens mindste1 13 tommer 2-i-1 med InfinityEdge-skærm, der giver næsten rammeløs visning, og flotte detaljer med af FHD.

Et sandt vidunder.

Den revolutionerende InfinityEdge-skærm fås nu for første gang med en 2-i-1, så du får en næsten rammeløs visning til kanten – alt sammen i verdens mindste 13 tommer 2-i-1. Få imponerende billedkvalitet med opløsningen i FHD. Et farveområde på 72 % og en lysstyrke på 400 nit giver livagtige farver og en imponerende billedkvalitet, selv udendørs.

Stil i en klasse for sig.

Slank. Let. Utrolig mobil: XPS 13 2-i-11 er den mindste 13 tommer bærbare pc med en stor og næsten rammeløs skærm, der gør den til et smukt, mobilt powerhouse, som er nem at tage med til arbejde og underholdning overalt.

Bygget til at blive set og ikke hørt: Det fikse, støjsvage design giver en slankere formfaktor (8-13,7 mm), der begrænser overskydende lyd og varme fra systemet, så du får glæde af støjsvag brug i møder eller på caféer. Alle vil bemærke din skarpe stil – og ingen støj.

Elegant fra alle vinkler: XPS 13 2-i-1 er bygget med et førsteklasses 360 graders hængsel for at give fire fleksible positioner – tablet-, staffeli-, bærbar pcog holdertilstand – så du kan få vist indhold, arbejde eller surfe på præcis den måde, du ønsker.

Langvarig ydeevne.

Hold længere på strømmen: Batterikapaciteten varierer alt efter, hvordan du bruger din 2-i-1. Vi tester batterikapaciteten på to måder – med branchens MobileMark 2014 (standard) og nogle af de mest almindelige anvendelser på en bærbar pc som videostreaming. Når du bruger produktivitetsprogrammer, som f. eks. Word eller Excel, får du op til 15 timers driftstid, og du kan få glæde af op til 10 timers batterikapacitet ved streaming på Netflix4.

Backup-strøm: En Dell-hybridadapter og -powerbank giver dig 11 timers ekstra driftstid til produktivitet på din XPS 13 2-i-1.

Få glæde af bedre visning.

Imponerende visning og klarhed: Bliv forelsket i den imponerende opløsning med FHD (1920 x 1080). Sig farvel til slørede linjer, og få stor præcision, når du redigerer billeder. Zoom ind på avancerede detaljer eller se mere indhold på skærmen.

Nem at dele: Se indhold tydeligt fra næsten alle vinkler med et IGZO IPS-panel, som giver en bred visningsvinkel på op til 170°. Og touchskærmen gør det nemt at trykke, swipe og knibe dig rundt på skærmen.

Få en lys dag: En lysstyrke på 400 nit er lysere end en typisk skærm på en bærbar pc, så du får en fantastisk visning, også udendørs. En skærm med refleksfri belægning til optimal udendørsbrug.

Flotte farver: Se de lyseste og mørkeste toner med et farveområde på 72 % og et kontrastforhold på 1000:1.

Imponerende hastighed.

Fantastisk ydeevne og svartid: 7. generations Intel® Core™ i5 processorer giver forbedret ydeevne ved lavere strømforbrug, så du får en fantastisk systemhastighed.

Dynamisk strømtilstand: Dynamisk strømtilstand leverer ekstra processorkraft, når du har brug for det, så du får 10 % mere ydeevne end forrige generations XPS 135.

Klar til brug på et øjeblik: XPS 13 2-i-1 starter op og genoptager arbejdet på få sekunder takket være solid state-diske og Intel® Rapid Start Technology. Desuden får du 1,3 gange hurtigere ydeevne med nye PCIe-muligheder på op til 265 GB.

Robust design:.

XPS 13 2-i-1 består af forarbejdet aluminium, kulfiber, fastgjort Corning® Gorilla® Glass 4 samt stålhængsler i forarbejdet aluminium for at give en stærkere konstruktion. En skærm, der er op til 10 gange mere ridsefast end natronkalkglas og en håndledsstøtte med køligere føling giver en førsteklasses fornemmelse.

Knib, zoom og klik med præcision:.

Den præcise touchpad modvirker ''hoppende'' og ''svævende'' markører, mens Accidental Activation Prevention (Forhindring af utilsigtet aktivering) sætter en stopper for uheldige klik, når din håndflade rammer touchpad'en.

Se, hvad du er gået glip af:.

Et baggrundsbelyst standardtastatur oplyser dine taster, så du kan være produktiv i svag belysning eller mørklagte rum.

Seneste tilslutningsmuligheder:.

XPS 13 2-i-1 har 2 x USB Type C-porte til smart opladning og skærmfunktionalitet samt dockingmulighed med ét kabel, som ikke optager værdifuld plads på skrivebordet. Én port er kompatibel med Thunderbolt 3™, der giver 8 gange hurtigere downloads. En USB-C-til-USB-A-adapter medfølger.

Intuitiv anvendelse.

De hurtigste måder til at gøre idéerne levende: Gør tanker til handling med magien fra Windows Ink. Tag noter på en naturlig måde med tankens hastighed – uden behov for at være logget på. Og kombiner håndskrift med Office, så du nemt kan foretage ændringer, oprette indhold og realisere idéerne. Dell Active-pennen* (tilvalg) med tusindvis af niveauer for trykfølsomhed og præcision af professionel klasse (2048) giver en mere naturlig håndskriftsoplevelse, der efterligner den almindelige penneoplevelse op til det mest præcise niveau. Hurtig respons, optimeret pennespidsmaterialer og håndfladeignorering er også med til at give en fornemmelse af pennen, der minder meget om at skrive på almindeligt papir, når du tager noter eller tegner.

Microsoft Hello: Her kan du logge på uden adgangskode med enten fingeraftrykslæser eller innovativt infrarødt kamera. Det giver dig den hurtigste måde at få adgang til din Windows-enhed. Ved hjælp af dit fingeraftryk eller dit ansigt genkender den netop dig og ikke alle andre. Den tager pænt imod dig og fungerer også med apps og Microsoft Edge-websites.

Mere miljøansvarlig end nogensinde.

Energieffektiv: XPS 13 2-i-1 er ENERGY STAR®-kvalificeret.

Mere intelligente materialer: Den indeholder ikke stoffer som cadmium, kviksølv og bestemte phthalater. Den er også EPEAT® Gold-registreret6 og BFR/PVC-fri7.

Nem at genbruge: Over 90 % af den bærbare pc kan nemt genbruges, og emballagebakkerne af bambus er 100 % genbrugelige.

Miljøvenlig emballage: Emballagebakkerne er fremstillet af 25 % havplast (indsamlet på strande, sejlrender og andre kystområder) og 75 % anden genbrugsplast for at opnå en miljøvenlig løsning.
##IMAGE##
    ##RATING##
##UPDATE_BTN##
##BLOCK_STOCK## ##PRODUCT_NAME##

##VARIATION_DESC##

##PRICE## ##DELIVERY_DETAIL##